2010. február 28., vasárnap

Csak a szokásos...


Csak a szokásos….

Ebédnél ma rádió kabarét hallgattunk anyuékkal. Ilyesmit senki se csináljon. Én az egyik poénnál konkrétan leköptem a terítőt, és még öcsémre is jutott egy kicsi. Brutális.
Előtte másnaposokat néztünk a Füzesivel. Semmi extra, csak most egy hétig azzal fogom húzni az agyát hogy egyszer ő is így fog járni. Elvégre kaszinók, és mindenféle luxuslakosztály nélkül is képes úgy bebaszni, hogy reggel ne emlékezzen arra, hogyan került a seb a fejére…

Előzőleg…

Péntek reggel HÉV, meg a srác… No comment, mindenki aki érintett a témában tudja miről van szó… A többi még szakmai titok..
Péntek délelőtt: L enálhatatlan, L mondhatatlan, L képesztő, L egáns, L hal, L hihető, L szólja magát… Tombol a Death Note mánia Safi, Eszti, és köztem… Csodálatos dolog…
Péntek délután: Eszti jó veled esőben sétálni, beázott cipővel, nyakig vizesen. A csipsz és a kóla fincsi volt.
Péntek este: szakmai titok… túl sokat meséltünk egymásnak, és túl sok titkos dolog került a felszínre… imádom az alkonyatot >.<
Ja meg japán, és olasz szavakat tanultunk-
Alma – lélek spanyolul…
manó – kéz szintén spanyolul
Fogalmam sincsen jól írom-e le, mindenesetre így kell kijteni… Alma… A lelkem az alma…
( Még mindig Alkonyat és Ryuk powa )

Szombat reggel: Kurva korán keltünk… Mutattam fanficet Esztinek. Megállapítottuk, hogy én vagyok a perverzebb…

Fekete rózsa bordélyháza - (658;いばらの妓楼 - by jkrisztike in Anime Fanfiction style

Részlet: 18+ … a lelki békéért felelősséget nem vállalok

A videó nem szakadt meg tehát végig látni lehetett, hogy feszegeti a nyakörvet, egy idő után sikerült magáról leszenvednie, mondanom sem kell hogy mindenhol felhorzsolta a bőrét. Nagy nehezen eljutott az ajtóig ki is nyitotta, de ekkor apa állt vele szemben. Hajánál fogta meg és rángatta vissza, a nyakörv újra felkerült majd egy kis távirányítót lehetett látni a kezében. Első pillantásra azt hittem, hogy most kedvesebb lesz és nem bünteti meg, de tévedtem. Megnyom egy gombot és Taka-n átfut az áram… elektromos nyakörv. Ezzel játszik még egy ideig, amikor pedig Taka félájultan földre esik abbahagyja. Lehajol hozzá és a fülébe sziszegi, hogy este programja lesz. Két nagyon jó ismerősét kell kielégítenie. Erre már reagálni sem tud, csak fekszik apa ondójában és a vérben. Összehúzza magát, apa pedig kimegy. Eltelik vagy két óra is ugyan abban az állapotban. Szinte meg sem mozdult és folytak a könnyei. Igen ám, de az estéjének még nincs vége. Apa másik két fickóval érkezik vissza. Odamegy hozzá és lekapcsolja a láncot, majd az ágyhoz megy és utasítja, hogy menjen az ágyhoz, majd feküdjön fel rá.
Alig bír megmozdulni, de az elektromos nyakörv persze rásegít. Ennek hatására kényszeríti testé a mozgásra. Amint az ágyhoz ér az egyik öltönyös az ölébe rántja, majd simogatni kezdi. Apa pedig elégedetten vigyorog. Ezután elég durva dolgok következnek. Elfektetik a hátára, majd lábait szétfeszítik, látszik rajta hogy nem akarja, de már egyáltalán nincs ereje tiltakozni, meg gondolom apától is fél. A két férfi egymás után merül el testében, vagy is egyszerre veszik kezelésbe, alig tudnak egymásnak helyet szorítani szűk testben. Miután nagy sokára elélveztek, az egyik férfi ráül Taka mellkasára majd szájába kényszeríti ondós, véres péniszét. A másik pedig még mindig alulról dolgozza, illetve újra… majd cserélnek. Rosszul leszek már attól is hogy ezt kell néznem… Szerencsére ezzel megelégedtek, és apa kikíséri őket. Taka fájdalomtól már nyűszit. Nem sokkal később viszont apa is visszatér, elecseteli neki, hogy megvan vele elégedve, és most jutalomból ehet valamit. Na ez jó vicc, hogy tudna enni egy ilyen után? Sehogy, mivel már is öklendezni kezd. Apa hívatja az egyik testőrét, aki kiviszi a fürdőbe, és csak apát látni egy ideig. Meg hallani lehet sikolyokat. Mikor visszahozták külsőleg egy fokkal jobb állapotba volt, kapott most már egy köntöst is és apa megengedte neki, hogy az ágyban feküdjön. Persze ezalatt az idő alatt takarítónők cseréltek minden huzatot és ágyneműt. Segítettek neki lefeküdni, majd magára hagyták.
Első videó vége.
Én pedig igen csak lesokkolva ülök a széken, tudtam hogy vannak mocskos dolgai az öregemnek, de hogy ennyire? Úgy tűnik én csak a habból kóstolhattam gyerekkoromban.
- Jól vagy?
- Nem, nem igazán. Ez… durva. – alig bírok megszólalni, megint felkavarodott a gyomrom és az eddigi békesség amit apa iránt éreztem elillant, dühös vagyok rá.
- Megnézel még egy videót?
- Képtelen lennék rá. Talán vissza kellene menni Takanorihoz…

Hát igen… Az ember sok mindenbe belebotlik az interneten. Esztinek kivakuztuk a lelkét egy picit, kb 20 percre…


Szombat délelőtt: punnyadás, gumicukor, és gofri zabálás…
Szombat délután: hazamenés, a gagyi buszok miatt bejutottunk kicsit az árkádba. A média markt ban a csaj nagyon furcsán nézett, amikor elhadartam az összes japán előadó nevet, hogy nézze meg, van-e CD… a haját tépte.
Szombat este: Alex átmászott… aztán itt kajált, meg aludt, meg fogyasztotta a vizet, meg az áramot… Heti legalább 4 alkalommal megismétli.

A vasárnapról meg már volt szó…

X3 erről ennyit …

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése