2010. június 2., szerda

the GazettE - New single - Shiver




Haladjunk balról jobbra.
Aoi! Jesszusom! Mit tettek veled? Leopárdminta és lenyalt haj? Mintha zsíros lenne kis szivem, mosd meg! Most, és a stylist-ot seggbe fogom rúgni ezért! Meg Aoi-t is, bár neki nem sok beleszólása van. Emlékszem, a Dim-nél mondta, hogy hülyén érzi magát, hogy kinn van a fél mellkasa, meg a mellbimbója... Erről ennyit..

Reita: látom a fotózást: " Reita! Te most fuss 120 kört a stúdió körül... aztán gyere vissza, és lefényképezünk"
* 120 kör múlva *
" Te, ez még mindig nem jó... megedzettél a koncertek alatt... emberek, valaki szerezzen neki egy 120 kilós súlyzót, meg egy boxolót! egy kettő! A foltokat majd retusáljuk"
no comment.

Ruki:
Nem látszik a mérete... Vagyis majdnem ő is 172-nek tűnik ( Ruruval együtt aki meg összement.. XD ) Szóval, a haján annyi nem módosítottak, vagyis innen nem látszik, meghagyták-e a három borotvált csíkot ott a a fülénél... vagy mi volt ott neki. Szerintem megint varrtak fel neki egy kis hajat. Őszintén? Szerintem már egy igazi hajszála sincsen. Jajj de fog fájni, ha elkezd kopaszodni. Kontaktlencsét most nem látok, de biztos azt is kapott.... De a ruhával semmi bajom sincsen. Ez a " huszár" jelleg elég menő mostanság, nekem bejön. ( Lásd ViviD, Versailles stb).  


Kai: " Vissza a gyökerekhez" Vagyis csak majdnem, de a lényeg, hogy megszabadultunk az oldalt felborotvált hajtól, meg a rasztázott copftól. Neki is gondolom pótolták a haját, mindenesetre már nem tűnik Miyavi copy-nak, hanem olyan igazán édes Kai-chan-os.. ^^ Ruhája neki se sok extra, igazából ezt az Ázsia Centerből is össze lehet vadászni ha valaki elég szemfüles. Az már más dolog, hogy sose leszel benne olyan szexi mint ő, de hát ez van.

Uruha: Csesszétek meg, semmit se látok a fejéből, bár úgy tűnik megint sikerült őt hiperszexuálisra varázsolni. A titokzatos, a lehengerlő, lányok, ő jobb mint Edward >.< Érzéki, és.... inkább csöndben maradok, majd megvárok valami normális képet, amit lehet elemezni...


És az új single Preview-je! Beleszerettem a számba ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése