2010. május 8., szombat

A nyomozó

"Személyes véleményem szerint ez egy nagyszerű film. Sokan csalódtak, hiszen egy magyar filmről beszélünk. Ezek után kétséges, hogy meg merje-e nézni az ember. Amikor én láttam, mindössze ketten voltunk az egész teremben. ( én meg Yurine) Ez a film kezdetéig még inkább letört. „Biztos jót röhög a pénztáros csávó, hogy van aki beül egy ilyen szarra!”. Nem lett igazunk. Kellemeset csalódtam. Bár tudom, sokaknak nem fog tetszeni, ez nem egy üldözéses  robbanásokkal és látványos üldözésekkel telepakolt film. 

A jelenetváltások nagyon jók, teszem azt, mint amikor a főszereplő megkapja a levelet ---> A feladó, és ő állnak a "levélen" majd a feladó elmondja, mit is írt le...
Vagy például amikor megszemélyesítik az alapítványt.

Malkáv Tibor boncmester. Malkáv Tibor nincsen jóban az élőkkel. Malkáv Tibornak súlyos gondjai vannak a kommunikáció terén. Malkáv Tibor egyetlen élő rokona az anyja, akinek műtét nem vállalják itt, Magyarországon, külföldön viszont igen. De drága, nem tudja kifizetni. Végül meglátja a fényt, valaki 10 milliót fizet azért, hogy eltegyen láb alól valaki.
Megteszi. Másnap levél érkezik a halottól, Szirmai Ferenctől. Malkáv Tibor az elhunyt után kezd el kutatni, de végül csak saját magáról tud meg váratlan dolgokat. 



A filmet azonban nagyban jellemzi a kissé elcsépelt, magyar humor... ez az egyik kedvencem:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése